Opera i Rebild

Information

Pladsen er åben for publikum fra kl. 9.30

COVID19 information - pr. 6. august 2021

Rigtig mange er nu vaccineret mod Covid-19 og smittetallet er meget lavt. Derved er risikoen for at blive smittet med sygdommen stærkt reduceret. Det glæder os meget, at vi på den baggrund kan invitere dig til en festlig Opera i Rebild i år uden frygt for smitte og sygdom.


Men der er forsat virus på spil og vi skal derfor indskærpe, at de velkendte gode vaner med hygiejne og afstand overholdes før, under og efter koncerten.

OBS
Myndighedernes nugældende retningslinjer betyder, at nedenstående regler skal opfyldes:

Afstand:
Familier eller grupper, som i forvejen er nære kontakter med hinanden (i samme ”boble”) må sidde sammen med ansigtet vendt mod scenen uden at tage hensyn til afstand, men der skal holdes afstand på mindst en meter til andre grupper. Servicepersonalet på pladsen vil påse og hjælpe jer med at afstandsreglen overholdes.


Håndsprit:
Der vil være opstillet standere med håndsprit på pladsen, og vi opfordrer til altid at anvende håndsprit inden du berører flader, som benyttes af andre, f.eks. dørhåndtag til toiletterne. Og selvfølgelig før og efter toiletbesøg.


Smitteopsporing:
Hvis du efter koncerten opdager, at du er blevet smittet med Covid-19 bedes du straks kontakte Opera i Rebild på tlf nr 40 37 89 49 og oplyse herom, så vi kan igangsætte smitteopsporing.

Vi ønsker jer alle en fantastisk - og sikker - operaoplevelse.
Giv venligst denne information videre til dem, du skal være sammen med til Opera i Rebild


GRATIS parkering
Der er gode gratis parkeringspladser i umiddelbar nærhed af koncertpladsen.
Følg skiltene via Rebildvej og Stendalsvej frem til pladsen. GPS adresse er Stendalsvej 12, 9520 Skørping  - Se kort her...
Handicappede kan ved henvendelse til p-vagterne få adgang til at køre helt frem til pladsen samt få hjælp til transport.

 

Medbragt mad og drikke er tilladt
Alle er velkommen til at medbringe madkurven, den kølige hvidvin og øvrige drikkevarer.
Der kan også bestilles "Madkurve" hos flere af vore lokale spisesteder, og kaffe og øvrige drikkevarer kan naturligvis også købes på pladsen hele dagen. Klik på Frokost tilbud og se tilbuddene, samt indholdet i de forskellige madkurve.

 

Borde og stole
Rigtig mange publikummer medbringer både borde og stole, eller et tæppe til at sidde på, men der er også mulighed for at leje stole på pladsen til 20 kr. pr. stol. 

 

Storskærm
Også i år vil der være storskærm ved scenen.

 

Toiletter
Der er veludstyrede toiletvogne, også med handicapadgang, på pladsen.

 

Kontakt
RebildPorten
tlf. 99 88 90 00
mail: info@rebildporten.dk