Opera i Rebild

Stjernestunder

For 20. gang løber årets operafest i Rebild af stablen. Temaet er ’Stjernestunder’ og den kunstneriske leder Giordano Bellincampi har sammensat et program netop med en perlerække af musikalske stjernestunder. Dansk når det er dejligst og operetter, som går lige i hjertekulen. Publikum kan glæde sig til at høre Gade, Hartmann, Lange-Müller, Reesen sammen med Mozart, Puccini og Strauss. Medvirkende er Aalborg Symfoniorkester, tre dygtige solister og  DR Vokalensemblet. Konferencier er igen i år Preben Kristensen, som med sin musikalitet, lune og latter leder publikum igennem en stjernestund af en eftermiddag.

'Rebild Musikpris’ bliver igen uddelt. Prisen er på 25.000 kr. og er sponsoreret af Gudrun og Palle Mørch Fonden. Den gives til en talentfuld Nordjysk musiker, som med sit talent har gjort sig særligt bemærket.

Du kan lave din egen musikalske skovtur med familie, venner eller kolleger og selv medbringe madkurven og den kølige hvidvin – eller købe en komplet Opera Skovturspakke fra Rold Storkro eller Rebildhus.

Du køber din billet til Opera i Rebild 2022 her - KØB BILLET 

Billetter kan ikke længere købes på Himmerlandsbilletten, så du skal bruge linket her på siden. 

På gensyn d. 14. august 2022.

 

 

Følg med på vores facebookside og her på hjemmesiden for mere info.  

https://www.facebook.com/operairebild

 

 

 

  

 

Opera i Rebild samarbejder med Aalborg operafestival www.aalborgopera.dk